Таг: годишен извештај

САМО СЈО НЕМА ДОБИЕНО ПРЕТСТАВКИ ВО 2018, ГРАЃАНИТЕ ИМАЛЕ ПОПЛАКИ ЗА СИТЕ ДРУГИ ОБВИНИТЕЛСТВА

САМО СЈО НЕМА ДОБИЕНО ПРЕТСТАВКИ ВО 2018, ГРАЃАНИТЕ ИМАЛЕ ПОПЛАКИ ЗА СИТЕ ДРУГИ ОБВИНИТЕЛСТВА

Специјалното јавно обвинителство, кое според неговиот обвинител Гаврил Бубевски оваа година партиите го држат во вештачка кома и не му даваат да работ ...
ЗАТВОРЕНИЦИТЕ ИМААТ НЕХУМАНИ УСЛОВИ, ПРОДОЛЖУВА КОЛЕКТИВНОТО ПРОТЕРУВАЊЕ НА БЕГАЛЦИТЕ, ПОКАЖА ГОДИШНИОТ ИЗВЕШТАЈ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

ЗАТВОРЕНИЦИТЕ ИМААТ НЕХУМАНИ УСЛОВИ, ПРОДОЛЖУВА КОЛЕКТИВНОТО ПРОТЕРУВАЊЕ НА БЕГАЛЦИТЕ, ПОКАЖА ГОДИШНИОТ ИЗВЕШТАЈ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

Затворениците ја издржуваат казната затвор во услови кои не ги задоволуваат ниту минимум предвидените стандарди, покажува годишниот извештај на Народн ...
КАРАЏОСКИ СЕ СКРИ, СОБРАНИСКАТА КОМИСИЈА ЗА ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ НЕ ГО ГЛАСАШЕ ИЗВЕШТАЈОТ НА СУДСКИОТ СОВЕТ

КАРАЏОСКИ СЕ СКРИ, СОБРАНИСКАТА КОМИСИЈА ЗА ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ НЕ ГО ГЛАСАШЕ ИЗВЕШТАЈОТ НА СУДСКИОТ СОВЕТ

Собраниската Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците на денешната седница не го усвои Годишниот извештај за работата на Судскиот совет ( ...
МАКЕДОНИЈА ОСТАНУВА ДЕЛУМНО СЛОБОДНА ЗЕМЈА, СПОРЕД ИЗВЕШТАЈОТ НА ФРИДОМ ХАУС ЗА 2018

МАКЕДОНИЈА ОСТАНУВА ДЕЛУМНО СЛОБОДНА ЗЕМЈА, СПОРЕД ИЗВЕШТАЈОТ НА ФРИДОМ ХАУС ЗА 2018

Во најновиот годишен извештај на американската невладина организација „Фридом хаус“, Македонија останува во групата делумно слободни земји со коефицие ...
ДЕМОКРАТИЈАТА ВО МАКЕДОНИЈА НА НАЈНИСКО НИВО ОД 2001 ГОДИНА И НАЈНИСКА НА БАЛКАНОТ, ПОКАЖА ИЗВЕШТАЈОТ НА „ФРИДОМ ХАУС“

ДЕМОКРАТИЈАТА ВО МАКЕДОНИЈА НА НАЈНИСКО НИВО ОД 2001 ГОДИНА И НАЈНИСКА НА БАЛКАНОТ, ПОКАЖА ИЗВЕШТАЈОТ НА „ФРИДОМ ХАУС“

Трендот на опаѓање на демократијата во Македонија продолжи и во 2016 година и е на најниско ниво од 2001 година, кога земјата се соочи со насилен етни ...
„ВОДОВОД“ СО СМЕТКИ И ДО 32.000 ЕВРА ЗА ГРАЃАНИ ГИ ПОКРИВА ТРОШОЦИТЕ ЗА НОВИОТ БАРОК

„ВОДОВОД“ СО СМЕТКИ И ДО 32.000 ЕВРА ЗА ГРАЃАНИ ГИ ПОКРИВА ТРОШОЦИТЕ ЗА НОВИОТ БАРОК

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ од Скопје поделило нови вонредни сметки за вода со илјадници евра, откри канцеларијата на Народниот прав ...
6 / 6 НАПИСИ