Таг: Горан Стаменковски

ПЕНДРЕКОТ НА СУДИЈАТА ПАНЧЕВСКИ ПОЛИЦИЈАТА НЕ ГО КОМЕНТИРА, СЕ РАСЧИСТУВА ИНЦИДЕНТОТ ВО СУДОТ ЗА ПРЕКРШОЦИ

ПЕНДРЕКОТ НА СУДИЈАТА ПАНЧЕВСКИ ПОЛИЦИЈАТА НЕ ГО КОМЕНТИРА, СЕ РАСЧИСТУВА ИНЦИДЕНТОТ ВО СУДОТ ЗА ПРЕКРШОЦИ

МВР го расчистува инцидентот што се случил во четвртокот меѓу поранешните блиски соработници, експретседателот на Кривичниот суд Владимир Панчевски и ...
ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КРИВИЧНИОТ СУД ВЛАДИМИР ПАНЧЕВСКИ ОСУДЕН ЗА МОБИНГ

ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КРИВИЧНИОТ СУД ВЛАДИМИР ПАНЧЕВСКИ ОСУДЕН ЗА МОБИНГ

Поранешниот претседател на Основниот суд Скопје 1 Владимир Панчевски е осуден за мобинг. Граѓанскиот суд денеска донесе одлука дека се потврдува тужба ...
АДВОКАТОТ НА ПАНЧЕВСКИ ОБВИНИ ЗА ЛИНЧ ВРЗ НЕГОВИОТ КЛИЕНТ ПО СУДЕЊЕТО ЗА МОБИНГ

АДВОКАТОТ НА ПАНЧЕВСКИ ОБВИНИ ЗА ЛИНЧ ВРЗ НЕГОВИОТ КЛИЕНТ ПО СУДЕЊЕТО ЗА МОБИНГ

Судењето по тужба за мобинг против поранешниот претседател на Основниот суд Скопје 1 Владимир Панчевски, поднесена од поранешниот шеф на одделот за чо ...
МИХАЈЛОВА МЕ СУСПЕНДИРА, ПАНЧЕВСКИ МИ МЕСТИ АПСЕЊЕ, ТВРДИ ТУЖИТЕЛОТ ЗА МОБИНГ СТАМЕНКОВСКИ ПРЕД ДЕНЕШНОТО РОЧИШТЕ

МИХАЈЛОВА МЕ СУСПЕНДИРА, ПАНЧЕВСКИ МИ МЕСТИ АПСЕЊЕ, ТВРДИ ТУЖИТЕЛОТ ЗА МОБИНГ СТАМЕНКОВСКИ ПРЕД ДЕНЕШНОТО РОЧИШТЕ

Судењето за мобинг по тужбата што му ја поднесе поранешниот раководител на човечки ресурси Горан Стаменковски на поранешниот претседател на Основниот ...
ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КРИВИЧНИОТ СУД ПАНЧЕВСКИ БИЛ СО СДСМ, ТВРДИ НЕГОВИОТ ТУЖИТЕЛ СТАМЕНКОВСКИ

ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КРИВИЧНИОТ СУД ПАНЧЕВСКИ БИЛ СО СДСМ, ТВРДИ НЕГОВИОТ ТУЖИТЕЛ СТАМЕНКОВСКИ

  Поранешниот претседател на Основниот суд Скопје 1 Владимир Панчевски бил член на Социјалдемократскиот сојуз (СДСМ), тврди Горан Стаменковски ...
ОДЛОЖЕНО СУДЕЊЕТО ЗА МОБИНГ ПРОТИВ ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ОСНОВНИОТ СУД СКОПЈЕ 1 ПАНЧЕВСКИ

ОДЛОЖЕНО СУДЕЊЕТО ЗА МОБИНГ ПРОТИВ ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ОСНОВНИОТ СУД СКОПЈЕ 1 ПАНЧЕВСКИ

Одложено е првото рочиште од судскиот процес за мобинг против поранешниот претседател на Основен суд Скопје 1 Владимир Панчевски. Тужител е поранешнио ...
ПОЧНУВА СУДСКИОТ ПРОЦЕС ЗА МОБИНГ ПРОТИВ ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ОСНОВНИОТ СУД СКОПЈЕ 1 ПАНЧЕВСКИ

ПОЧНУВА СУДСКИОТ ПРОЦЕС ЗА МОБИНГ ПРОТИВ ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ОСНОВНИОТ СУД СКОПЈЕ 1 ПАНЧЕВСКИ

Во Основниот суд Скопје 2 денеска почнува судскиот процес против експретседателот на Основниот суд Скопје 1 Владимир Панчевски. Него го тужи поранешни ...
ПАНЧЕВСКИ ЌЕ ОДГОВАРА ЗА МОБИНГ, СУДОТ ЈА ПРИФАТИ ТУЖБАТА ОД ВРАБОТЕН ПРОТИВ НЕГО

ПАНЧЕВСКИ ЌЕ ОДГОВАРА ЗА МОБИНГ, СУДОТ ЈА ПРИФАТИ ТУЖБАТА ОД ВРАБОТЕН ПРОТИВ НЕГО

Поранешниот претседател на Основниот суд Скопје 1 Владимир Панчевски е соочен со граѓанска тужба за мобинг поднесена од раководителот на човечки ресур ...
НЕ ЈА НАПАДНАВ ПОРТПАРОЛКАТА НА КРИВИЧНИОТ СУД, ТУКУ САМО Ѝ СЕ РАЗВИКАВ, ТВРДИ ПРИЈАВЕНИОТ СТАМЕНКОВСКИ

НЕ ЈА НАПАДНАВ ПОРТПАРОЛКАТА НА КРИВИЧНИОТ СУД, ТУКУ САМО Ѝ СЕ РАЗВИКАВ, ТВРДИ ПРИЈАВЕНИОТ СТАМЕНКОВСКИ

Горан Стаменковски, раководител во секторот за човечки ресурси во Основниот суд Скопје 1, за кого вчеравечер Судот соопшти дека вербално и физички ја ...
9 / 9 НАПИСИ