Таг: Гоце Наумовски

ХЕНДИКЕПОТ НЕ МУ ПРЕЧЕЛ НА БИТОЛЧАНЕЦОТ ГОЦЕ НАУМОВСКИ ДА ГО ПРЕСЛИКА ПЕЛИСТЕР ВО СВОЈОТ ДВОР

ХЕНДИКЕПОТ НЕ МУ ПРЕЧЕЛ НА БИТОЛЧАНЕЦОТ ГОЦЕ НАУМОВСКИ ДА ГО ПРЕСЛИКА ПЕЛИСТЕР ВО СВОЈОТ ДВОР

Куќарки, параклис, дрвени маси со столици, бунар, фонтана и сето тоа оплеменето со зеленило, вака изгледа дворното место на битолчанецот Гоце Наумовск ...
ЕУРОЛИНК ЌЕ СТИПЕНДИРА 25 СТУДЕНТИ НА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ

ЕУРОЛИНК ЌЕ СТИПЕНДИРА 25 СТУДЕНТИ НА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ

Еуролинк осигурување, распиша конкурс за стипендирање на 25 студенти на Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје. Можност за аплицирање за целосна ...
2 / 2 НАПИСИ