Таг: градинка

1 2 3 7 10 / 70 НАПИСИ
ОПШТИНА КУМАНОВО ПАК ОСТАНА БЕЗ ИНГЕРЕНЦИИ ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР НА ГРАДИНКА

ОПШТИНА КУМАНОВО ПАК ОСТАНА БЕЗ ИНГЕРЕНЦИИ ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР НА ГРАДИНКА

Министерството за труд и социјална политика (МТСП), повторно ги одзеде ингеренциите на градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски за назн ...
ДИМИТРИЕВСКИ СЕ ЖАЛИ НА ПРИТИСОЦИ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД ПРИ ИЗБОР НА ДИРЕКТОРКА ВО ГРАДИНКА ВО КУМАНОВО

ДИМИТРИЕВСКИ СЕ ЖАЛИ НА ПРИТИСОЦИ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД ПРИ ИЗБОР НА ДИРЕКТОРКА ВО ГРАДИНКА ВО КУМАНОВО

Градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски тврди дека Министерството за труд и социјална политика (МТСП) врши невиден притисок врз локалната само ...
СТЕФКОВСКИ РАЗРЕШИ ДИРЕКТОРКА НА ГРАДИНКА ВО ГАЗИ БАБА КОЈА ТРОШЕЛА ПАРИ ЗА РУЧЕЦИ ВО КАФЕАНИ, СИ НАРАЧУВАЛА ХРАНА ЗА ДОМА И ЈА ВОЗЕЛА СО СЛУЖБЕНАТА КОЛА

СТЕФКОВСКИ РАЗРЕШИ ДИРЕКТОРКА НА ГРАДИНКА ВО ГАЗИ БАБА КОЈА ТРОШЕЛА ПАРИ ЗА РУЧЕЦИ ВО КАФЕАНИ, СИ НАРАЧУВАЛА ХРАНА ЗА ДОМА И ЈА ВОЗЕЛА СО СЛУЖБЕНАТА КОЛА

Директорката на градинката „Детска радост“ А.П. во Општина Гази Баба трошела пари за ручеци во кафеани и го надминала законскиот минимум за јавни наба ...
МАЖ УПАДНА СО СЕКИРА ВО ГРАДИНКА ВО БРАЗИЛ И УБИ ЧЕТИРИ ДЕЦА

МАЖ УПАДНА СО СЕКИРА ВО ГРАДИНКА ВО БРАЗИЛ И УБИ ЧЕТИРИ ДЕЦА

Најмалку четири деца се убиени откако маж упадна со секира во градинка во бразилскиот град Блуменау. Уште четири деца се повредени во нападот што го и ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД ВО ТРИ ДЕНА ГИ ОДЗЕДЕ, ПА ГИ ВРАТИ ИНГЕРЕНЦИИТЕ НА ДИМИТРИЕВСКИ ЗА ИМЕНУВАЊЕ ДИРЕКТОР ВО ГРАДИНКАТА „АНГЕЛ ШАЈЧЕ“

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД ВО ТРИ ДЕНА ГИ ОДЗЕДЕ, ПА ГИ ВРАТИ ИНГЕРЕНЦИИТЕ НА ДИМИТРИЕВСКИ ЗА ИМЕНУВАЊЕ ДИРЕКТОР ВО ГРАДИНКАТА „АНГЕЛ ШАЈЧЕ“

Министерството за труд и социјална политика пред два дена и ги одзеде ингеренциите на Општина Куманово за именување директор во градинката „Ангел Шајч ...
СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ СЕ СКАРАА КАКО ДА СЕ ГРЕЕ ГРАДИНКА ВО БИТОЛА И КОЈ ТРЕБА ДА ГО ПОПРАВИ ДЕФЕКТОТ

СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ СЕ СКАРАА КАКО ДА СЕ ГРЕЕ ГРАДИНКА ВО БИТОЛА И КОЈ ТРЕБА ДА ГО ПОПРАВИ ДЕФЕКТОТ

Општина Битола и детската градинка „Естреја Овадија Мара“ не можат да најдат заедничко решение за проблемот со загревање на градинката „Колибри“ во на ...
ДИСЦИЛИНСКА ПОСТАПКА ЗА НЕГУВАТЕЛКИТЕ ВО ЧИЈА ГРУПА СЕ ПОВРЕДИ 10-МЕСЕЧНО БЕБЕ ВО ГРАДИНКАТА ВО ГЕВГЕЛИЈА

ДИСЦИЛИНСКА ПОСТАПКА ЗА НЕГУВАТЕЛКИТЕ ВО ЧИЈА ГРУПА СЕ ПОВРЕДИ 10-МЕСЕЧНО БЕБЕ ВО ГРАДИНКАТА ВО ГЕВГЕЛИЈА

Против негувателките во гевгелиската градинка кои биле задолжени за групата каде се повреди десетмесечното бебе ќе има дисциплинска постапка, за што п ...
ГРАДИНКАТА ВО ВЕЛЕС СЕ СУДИРА СО ПРОСТОРЕН ПРОБЛЕМ, НЕДОСТАСУВА И КАДАР КОЈ ТРЕБА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДЕЦАТА

ГРАДИНКАТА ВО ВЕЛЕС СЕ СУДИРА СО ПРОСТОРЕН ПРОБЛЕМ, НЕДОСТАСУВА И КАДАР КОЈ ТРЕБА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДЕЦАТА

Детската градинка во Велес згрижува деца со капацитет повеќе од лимитираниот, поради големиот интерес на родителите. Но освен просторниот, проблем има ...
БИВШ ПОЛИЦАЕЦ ПУКАЛ ВО ГРАДИНКА ВО ТАЈЛАНД, НАЈМАЛКУ 34 УБИЕНИ, ОД КОИ 23 ДЕЦА

БИВШ ПОЛИЦАЕЦ ПУКАЛ ВО ГРАДИНКА ВО ТАЈЛАНД, НАЈМАЛКУ 34 УБИЕНИ, ОД КОИ 23 ДЕЦА

Најмалку 34 луѓе се убиени откако поранешен полицаец отворил оган во градинка во североисточниот дел на Тајланд. Напаѓачот подоцна извршил самоубиство ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД ЈА ВРАТИ ПРЕТХОДНАТА ДИРЕКТОРКА ВО НАЈГОЛЕМАТА ГРАДИНКА ВО БИТОЛА И МУ ГИ ОДЗЕДЕ ИНГЕРЕНЦИИТЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЈ ЈА СМЕНИ

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД ЈА ВРАТИ ПРЕТХОДНАТА ДИРЕКТОРКА ВО НАЈГОЛЕМАТА ГРАДИНКА ВО БИТОЛА И МУ ГИ ОДЗЕДЕ ИНГЕРЕНЦИИТЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЈ ЈА СМЕНИ

Министерството за труд и социјална политика ја назначи претходната директорка Лидија Тфирст- Митревска повторно за директор на најголемата детска град ...
1 2 3 7 10 / 70 НАПИСИ