Таг: градоносни облаци

СО НОВ МЕТОД НА АВИОНСКО ЗАСЕЈУВАЊЕ НА ОБЛАЦИТЕ СПРЕЧЕНА ПОЈАВА НА ГРАД НА ЧЕТИРИ ЛОКАЦИИ ВО ЗЕМЈАТА

СО НОВ МЕТОД НА АВИОНСКО ЗАСЕЈУВАЊЕ НА ОБЛАЦИТЕ СПРЕЧЕНА ПОЈАВА НА ГРАД НА ЧЕТИРИ ЛОКАЦИИ ВО ЗЕМЈАТА

Со помош на нов метод на авионско засејување на облаците, вчера беше спречена појава на град, а со тоа и штети на земјоделски посеви на четири локации ...
1 / 1 НАПИСИ