Таг: гранични премини

1 2 321 / 21 НАПИСИ
ЗА ДИСКРИМИНАЦИЈА НА РОМИТЕ НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ СЕ ВОДИ 41 СУДСКИ ПРОЦЕС

ЗА ДИСКРИМИНАЦИЈА НА РОМИТЕ НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ СЕ ВОДИ 41 СУДСКИ ПРОЦЕС

Во македонските судови во моментов се водат 41 судски процес по тужби на граѓани од ромската заедница, на кои без никакво образложение и аргумент не и ...
1 2 321 / 21 НАПИСИ