Таг: грло на матка

РОДИТЕЛИТЕ И МЛАДИТЕ МОРА ДА СФАТАТ ДЕКА ИМАМЕ ХПВ ВАКЦИНА КОЈА СПРЕЧУВА РАК НА ГРЛО НА МАТКА, ВЕЛИ Д-Р ГРОЗДАНОВА ЗА НИСКИОТ ОПФАТ НА ВАКЦИНАЦИЈА

РОДИТЕЛИТЕ И МЛАДИТЕ МОРА ДА СФАТАТ ДЕКА ИМАМЕ ХПВ ВАКЦИНА КОЈА СПРЕЧУВА РАК НА ГРЛО НА МАТКА, ВЕЛИ Д-Р ГРОЗДАНОВА ЗА НИСКИОТ ОПФАТ НА ВАКЦИНАЦИЈА

Исклучително е важно да се знае дека имаме вакцина која спречува карцином и затоа мора да се подигне свеста и кај родителите и кај девојчињата за прид ...
ПОСЛЕ 45-ТАТА ГОДИНА НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ ИМАТЕ ПИВСКО СТОМАЧЕ, ВАЖНО Е ДА ОДИТЕ НА УРОЛОГ, АПЕЛИРААТ ЛЕКАРИТЕ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА БОРБА ПРОТИВ РАКОТ

ПОСЛЕ 45-ТАТА ГОДИНА НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ ИМАТЕ ПИВСКО СТОМАЧЕ, ВАЖНО Е ДА ОДИТЕ НА УРОЛОГ, АПЕЛИРААТ ЛЕКАРИТЕ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА БОРБА ПРОТИВ РАКОТ

Раното откривање на ракот е најзначајно за здравјето на болните. Но, тие малку знаат за превентивите лекарски прегледи и можностите кои им ги дава здр ...
ВО „МОЈ ТЕРМИН“ СЕ ВОВЕДУВА СЕКЦИЈА „ЖЕНСКО ЗДРАВЈЕ“, НА ЕДНО МЕСТО ЌЕ БИДАТ СИТЕ ИСПИТУВАЊА НА ЖЕНАТА

ВО „МОЈ ТЕРМИН“ СЕ ВОВЕДУВА СЕКЦИЈА „ЖЕНСКО ЗДРАВЈЕ“, НА ЕДНО МЕСТО ЌЕ БИДАТ СИТЕ ИСПИТУВАЊА НА ЖЕНАТА

Во Националниот систем „Мој термин“ се воведува секција „Женско здравје“, каде ќе бидат внесени сите извештаи од гинеколошките прегледи, како и од ехо ...
3 / 3 НАПИСИ