Таг: ХАЕ

ПРЕКУ КУКЛЕНАТА ПРЕТСТАВА „РЕТКОТО МОМЧЕ И ЗБОРЛИВОТО БАЛОНЧЕ“, ДЕЦАТА СЕ ЗАПОЗНАА СО РЕТКАТА СОСТОЈБА ХАЕ

ПРЕКУ КУКЛЕНАТА ПРЕТСТАВА „РЕТКОТО МОМЧЕ И ЗБОРЛИВОТО БАЛОНЧЕ“, ДЕЦАТА СЕ ЗАПОЗНАА СО РЕТКАТА СОСТОЈБА ХАЕ

Со куклената претстава „Реткото момче и зборливото балонче“ во близина на мобилната галерија во Градски парк, а потоа и со дружба и разговори деца, ро ...
СО МУЗИКА, ЦРТАЊЕ И ЗАБАВА ВО МКЦ, ДЕЦАТА УЧЕА ЗА РЕТКИ БОЛЕСТИ И РАЗЛИЧНОСТИ

СО МУЗИКА, ЦРТАЊЕ И ЗАБАВА ВО МКЦ, ДЕЦАТА УЧЕА ЗА РЕТКИ БОЛЕСТИ И РАЗЛИЧНОСТИ

Со свирење на тапани, цртање, жонглирање, музика и запознавање со животните денес во Детскиот креативен центар при Младинскиот културен центар се одрж ...
ЛЕКОВИ ЗА РЕТКИ БОЛЕСТИ СЕ НАБАВЕНИ, НО НЕ СЕ ДАВААТ НА БОЛНИТЕ ОТИ МИНИСТЕРСТВОТО НЕ НАПРАВИЛО НАРАЧКА

ЛЕКОВИ ЗА РЕТКИ БОЛЕСТИ СЕ НАБАВЕНИ, НО НЕ СЕ ДАВААТ НА БОЛНИТЕ ОТИ МИНИСТЕРСТВОТО НЕ НАПРАВИЛО НАРАЧКА

Лекови за пациентите со ретки болести се стигнати во земјава, договори за набавка се потпишани, но Министерството за здравство не направило нарачка за ...
3 / 3 НАПИСИ