Таг: Хасан Рухани

ПРВИ АПСЕЊА ВО ИРАН ЗА СОБОРУВАЊЕТО НА УКРАИНСКИОТ АВИОН, ЌЕ СЕ ФОРМИРА ПОСЕБЕН СУД

ПРВИ АПСЕЊА ВО ИРАН ЗА СОБОРУВАЊЕТО НА УКРАИНСКИОТ АВИОН, ЌЕ СЕ ФОРМИРА ПОСЕБЕН СУД

Иранските судски власти објавија дека се извршени први апсења во врска со случајното соборување на украинскиот патнички авион, кога загинаа сите 176 п ...
ИРАН ИСПРАЌА МЕШАНИ СИГНАЛИ ДОДЕКА ТЕНЗИИТЕ СО САД СЕ СМИРУВААТ

ИРАН ИСПРАЌА МЕШАНИ СИГНАЛИ ДОДЕКА ТЕНЗИИТЕ СО САД СЕ СМИРУВААТ

Иран испраќа мешани сигнали додека САД се обидуваат да ги смират тензиите во регионот, при што претседателот Хасан Рухани предупреди на многу посериоз ...
2 / 2 НАПИСИ