Таг: Хавана синдром

АГЕНТ НА ЦИА ЕВАКУИРАН ОД СРБИЈА ПОРАДИ ХАВАНА СИНДРОМОТ, НЕОБЈАСНИВО ЗАБОЛУВАЊЕ КОЕ НАПАЃА АМЕРИКАНЦИ НИЗ СВЕТОТ

АГЕНТ НА ЦИА ЕВАКУИРАН ОД СРБИЈА ПОРАДИ ХАВАНА СИНДРОМОТ, НЕОБЈАСНИВО ЗАБОЛУВАЊЕ КОЕ НАПАЃА АМЕРИКАНЦИ НИЗ СВЕТОТ

ЦИА евакуирала разузнавач од Србија кој страдал од симптомите поврзани со Хавана синдромот, додека се појавуваат сè повеќе случаи на ова мистериозно н ...
АМЕРИКАНСКИ ДИПЛОМАТИ ВО ВИЕНА ИМААТ СИМПТОМИ НА ХАВАНА СИНДРОМ, МИСТЕРИОЗНА БОЛЕСТ НА МОЗОКОТ

АМЕРИКАНСКИ ДИПЛОМАТИ ВО ВИЕНА ИМААТ СИМПТОМИ НА ХАВАНА СИНДРОМ, МИСТЕРИОЗНА БОЛЕСТ НА МОЗОКОТ

Американската Влада испитува повеќе случаи на здравствени проблеми со нивните дипломати и вработени во амбасадата во Виена. Откако претседателот Џо Ба ...
2 / 2 НАПИСИ