Таг: Хепар Центар

ТЕРАПИЈАТА ЗА ХЕПАТИТИС ДА СЕ СТАВИ НА ПОЗИТИВНА ЛИСТА, БАРААТ ОД ХЕПАР ЦЕНТАРОТ ВО БИТОЛА

ТЕРАПИЈАТА ЗА ХЕПАТИТИС ДА СЕ СТАВИ НА ПОЗИТИВНА ЛИСТА, БАРААТ ОД ХЕПАР ЦЕНТАРОТ ВО БИТОЛА

Терапијата за хепатитис што поскоро да се стави на позитивна листа за да можат пациентите навреме да се лекуваат и да не стигнуваат до трансплантација ...
БИРОКРАТИЈАТА ИМ ГО КРАТИ ЖИВОТОТ НА БОЛНИТЕ ОД ХЕПАТИТ Ц ШТО ЧЕКААТ ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА ЦРН ДРОБ

БИРОКРАТИЈАТА ИМ ГО КРАТИ ЖИВОТОТ НА БОЛНИТЕ ОД ХЕПАТИТ Ц ШТО ЧЕКААТ ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА ЦРН ДРОБ

Пациентите со хепатит Ц умираат чекајќи пресадување црн дроб поради долгите бирократски процедури за одобрување трансплантација во странство и поради ...
2 / 2 НАПИСИ