Таг: Хидробиолошки завод

ГЕРМАНЦИТЕ ГО ЧИСТАТ ОХРИДСКО ЕЗЕРО, ИЗВАДЕНИ СКЕЛЕТИ ОД РИБИ И ПТИЦИ ОД РИБАРСКИ МРЕЖИ СТАРИ И ДО 40 ГОДИНИ

ГЕРМАНЦИТЕ ГО ЧИСТАТ ОХРИДСКО ЕЗЕРО, ИЗВАДЕНИ СКЕЛЕТИ ОД РИБИ И ПТИЦИ ОД РИБАРСКИ МРЕЖИ СТАРИ И ДО 40 ГОДИНИ

Скелети од риби, школки, изумрени единки, остатоци од птици, ракови, краби, како и сидра, вештачки мамци, јадици, платна лани биле извадени од залутан ...
ПРЕСУШИЈА БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ

ПРЕСУШИЈА БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ

Билјанините извори кај Охрид денеска пресушија. Од бетонските отвори не излегува ниту една капка вода. Еден од главните белези на градот сега стана ат ...
2 / 2 НАПИСИ