Таг: хотелски комплекс

56 ХОТЕЛИ И 52 ЗГРАДИ ПРЕДВИДЕНИ ВО ПРЕДЛОЖЕНИОТ ДУП ЗА СКОПСКО МАЏИР МААЛО, РОКОТ ЗА ЗАБЕЛЕШКИ ИСТЕКУВА ДЕНЕСКА

56 ХОТЕЛИ И 52 ЗГРАДИ ПРЕДВИДЕНИ ВО ПРЕДЛОЖЕНИОТ ДУП ЗА СКОПСКО МАЏИР МААЛО, РОКОТ ЗА ЗАБЕЛЕШКИ ИСТЕКУВА ДЕНЕСКА

Во Деталниот урбанистички план за скопската населба Маџир Маало, кој се наоѓа во фаза на анкета и јавна презентација, предвидено е да се градат 56 хот ...
ЛУКСУЗЕН ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ВО ДУБРОВНИК БАРА СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ ОД МАКЕДОНИЈА

ЛУКСУЗЕН ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ВО ДУБРОВНИК БАРА СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ ОД МАКЕДОНИЈА

„Сан Гарденс Дубровник“ (Sun Gardens Dubrovnik), луксузен хотелски комплекс со пет ѕвездички и член на престижната групација The Leading Hotels of the ...
2 / 2 НАПИСИ