Таг: Христија Мицкоски

ГОСПОДИНОТ ЏАФЕРИ Е ВО ФОРИНО, ТУКА СУМ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОБРАНИЕ, ЏАФЕРИ НЕ ГО ПРИМИ ПИСМОТО НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА МИЦКОСКИ ДА СЕ ОБРАТИ ВО СОБРАНИЕТО

ГОСПОДИНОТ ЏАФЕРИ Е ВО ФОРИНО, ТУКА СУМ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОБРАНИЕ, ЏАФЕРИ НЕ ГО ПРИМИ ПИСМОТО НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА МИЦКОСКИ ДА СЕ ОБРАТИ ВО СОБРАНИЕТО

ВМРО-ДПМНЕ со писмо побара од  Талат Џафери лидерот Христијан Мицкоски да се обрати во Собранието на седницата на која се расправа за уставните измени ...
СЕКОЈ ДА ПОСТАПИ ПО СОПСТВЕНО УБЕДУВАЊЕ Е СТАВОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ

СЕКОЈ ДА ПОСТАПИ ПО СОПСТВЕНО УБЕДУВАЊЕ Е СТАВОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва ја соопшти одлуката на неговата партија за референдумот за името на 30 септември, а тоа e секој граѓа ...
2 / 2 НАПИСИ