Таг: игра

МУЗЕЈ СО ЛИГАВ ЖЕЛАТИН Е ХИТ ЗА ДЕЦАТА И ВОЗРАСНИТЕ НА МЕНХЕТЕН

МУЗЕЈ СО ЛИГАВ ЖЕЛАТИН Е ХИТ ЗА ДЕЦАТА И ВОЗРАСНИТЕ НА МЕНХЕТЕН

Њујорк отвори музеј во кој гостите може да си играат со лигава маса во вид на желатин, што важи за една од најпопуларните играчки во последнава децени ...
ИГРАЈ СИ НАДВОР, Ѝ РЕЧЕ МАРК ЗАКЕРБЕРГ НА НОВОРОДЕНАТА ЌЕРКА

ИГРАЈ СИ НАДВОР, Ѝ РЕЧЕ МАРК ЗАКЕРБЕРГ НА НОВОРОДЕНАТА ЌЕРКА

Коосновачот на Фејсбук Марк Закерберг, ја повика својата новородена ќерка да игра надвор и да ужива во чудото да си дете, во срдечно писмо објавено на ...
2 / 2 НАПИСИ