Таг: инфраструктура

ЕУ ЌЕ СЕ СПРОТИВСТАВИ НА КИНЕСКОТО ВЛИЈАНИЕ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН И ДРУГИ РЕГИОНИ ПРЕКУ ИНВЕСТИЦИСКИ ПЛАН ОД МИЛИЈАРДИ ЕВРА

ЕУ ЌЕ СЕ СПРОТИВСТАВИ НА КИНЕСКОТО ВЛИЈАНИЕ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН И ДРУГИ РЕГИОНИ ПРЕКУ ИНВЕСТИЦИСКИ ПЛАН ОД МИЛИЈАРДИ ЕВРА

Европската Унија подготви глобален инвестициски план со кој планира да ѝ парира на иницијативата „Појас и пат“, преку која Кина го шири своето влијани ...
ПАТИШТА, ВОДОВОДИ, СОЦИЈАЛНИ СТАНОВИ, ГАСОВОДОТ, ПРОДОЛЖУВААТ НАЈНОРМАЛНО СО ГРАДБА, НЕМА ОТПУШТЕНИ ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ, ТВРДИ СУГАРЕСКИ

ПАТИШТА, ВОДОВОДИ, СОЦИЈАЛНИ СТАНОВИ, ГАСОВОДОТ, ПРОДОЛЖУВААТ НАЈНОРМАЛНО СО ГРАДБА, НЕМА ОТПУШТЕНИ ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ, ТВРДИ СУГАРЕСКИ

Ниту еден проект од инфраструктура не е запрен со пандемијата од коронавирус, нема отпуштени градежни работници, а бројките на реализација на капиталн ...
ТРЕБАШЕ ДА БИДЕ ЕЛИТНА НАСЕЛБА ЗА МЛАДИ БРАЧНИ ПАРОВИ, А ПО 6 ГОДИНИ УШТЕ НЕМАМЕ ВОДА И ПРИСТАП, ВЕЛАТ ЖИТЕЛИ НА НАСЕЛБАТА ЈАКА ВО ОПШТИНА ИЛИНДЕН

ТРЕБАШЕ ДА БИДЕ ЕЛИТНА НАСЕЛБА ЗА МЛАДИ БРАЧНИ ПАРОВИ, А ПО 6 ГОДИНИ УШТЕ НЕМАМЕ ВОДА И ПРИСТАП, ВЕЛАТ ЖИТЕЛИ НА НАСЕЛБАТА ЈАКА ВО ОПШТИНА ИЛИНДЕН

Новата елитна населба Јака во Општина Илинден и после 6 години откако почна да се гради, нема вода, пристапни патишта, ниту канализација. Дел од граѓа ...
ДОЦНИМЕ СО ПРЕФРЛАЊЕ ПАРИ НА ОПШТИНИТЕ, НО ТОА Е ПОРАДИ ПРОПУСТИ КОИ ДОСЕГА НЕ БИЛЕ РЕШЕНИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА БИРОТО ЗА РЕГИОНАЛЕН РАЗВОЈ

ДОЦНИМЕ СО ПРЕФРЛАЊЕ ПАРИ НА ОПШТИНИТЕ, НО ТОА Е ПОРАДИ ПРОПУСТИ КОИ ДОСЕГА НЕ БИЛЕ РЕШЕНИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА БИРОТО ЗА РЕГИОНАЛЕН РАЗВОЈ

Општините уште не ги добиле парите од Бирото за регионален развој за реализација на проекти за подобрување на инфраструктурата. Станува збор за околу ...
4 / 4 НАПИСИ