Таг: инкубатори

ШВАЈЦАРСКИ ИСЕЛЕНИК ОД ТЕТОВО ДОНИРА 5 ИНКУБАТОРИ ЗА ТЕТОВСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ШВАЈЦАРСКИ ИСЕЛЕНИК ОД ТЕТОВО ДОНИРА 5 ИНКУБАТОРИ ЗА ТЕТОВСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

Гинеколошкиот оддел на Клиничката болница во Тетово наскоро ќе добие вредна донација од 5 инкубатори. Оваа донација, чија вредност е над 163 илјади шв ...
150 ИЛЈАДИ ЕВРА СИМНАТИ ОД СМЕТКАТА НА КЛИНИКАТА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА ПО ТУЖБИТЕ ЗА ОСЛЕПЕНИ БЕБИЊА

150 ИЛЈАДИ ЕВРА СИМНАТИ ОД СМЕТКАТА НА КЛИНИКАТА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА ПО ТУЖБИТЕ ЗА ОСЛЕПЕНИ БЕБИЊА

Од сметката на Клиниката за гинекологија и акушерство во Скопје денес со извршно решение се симнати девет милиони денари, кои оваа јавна установа ги д ...
КЛИНИКАТА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА ДЕЛИ БОНУСИ, А ВРАЌА ДОЛГОВИ СО ПАРИ ОД РЕБАЛАНСОТ

КЛИНИКАТА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА ДЕЛИ БОНУСИ, А ВРАЌА ДОЛГОВИ СО ПАРИ ОД РЕБАЛАНСОТ

Клиниката за гинекологија и акушерство во Скопје линеарно поделила бонуси на сите вработени, а доби екстра 20 милиони денари преку Фондот за здравство ...
КОНТАМИНИРАНИ ИНКУБАТОРИ

КОНТАМИНИРАНИ ИНКУБАТОРИ

1 Мора да е нешто многу гнило во државата штом во само една вечер засилени контроли на полицијата, само во Скопје биле затворени 13 кафеани и ноќни кл ...
ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ ДОБИЕ 24 НОВИ ИНКУБАТОРИ, А ДЕТСКА КЛИНИКА 6

ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ ДОБИЕ 24 НОВИ ИНКУБАТОРИ, А ДЕТСКА КЛИНИКА 6

Клиниката за гинекологија и акушерство ќе добие 24 нови инкубатори, одлучи Владата на вчерашната седница. Владата соопшти дека одлучила одделението за ...
ФАЛАТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ НА ДЕТСКА КЛИНИКА

ФАЛАТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ НА ДЕТСКА КЛИНИКА

Нема доволно медицински сестри на Клиниката за детски болести за да може интензивната нега до функционира со полн капацитет. Реновирањето и проширувањ ...
6 / 6 НАПИСИ