Таг: инсталации

СЕ ЗАПАЛИЈА ИНСТАЛАЦИИТЕ ОТИ ПРОКИСНА ПОКРИВОТ ВО КАТНАТА ГАРАЖА ОД 6 МИЛИОНИ ЕВРА НА ОПШТИНА ЦЕНТАР, ОБЈЕКТОТ БЕЗ СТРУЈА ЕДЕН МЕСЕЦ

СЕ ЗАПАЛИЈА ИНСТАЛАЦИИТЕ ОТИ ПРОКИСНА ПОКРИВОТ ВО КАТНАТА ГАРАЖА ОД 6 МИЛИОНИ ЕВРА НА ОПШТИНА ЦЕНТАР, ОБЈЕКТОТ БЕЗ СТРУЈА ЕДЕН МЕСЕЦ

Десетина дена катната гаража на Општина Центар, веднаш до Кривичниот суд, и деловниот објект во склоп на неа немаат струја и не работат. По дождовите ...
ИЗГОРЕ КОТЛАРНИЦАТА ВО ОПШТИНА ТЕТОВО

ИЗГОРЕ КОТЛАРНИЦАТА ВО ОПШТИНА ТЕТОВО

Голем пожар изутринава изби во дворот на Oпштина Тетово и целосно ја изгоре котларницата од парното греење за општинската зграда. Целосно се изгорени ...
ЛОНДОНСКА ВО ТАФТАЛИЏЕ ИЗОРАНА ПОРАДИ ИЗГРАДБА НА НОВА ЗГРАДА

ЛОНДОНСКА ВО ТАФТАЛИЏЕ ИЗОРАНА ПОРАДИ ИЗГРАДБА НА НОВА ЗГРАДА

Улицата Лондонска во скопско Тафталиџе се прекопува поради изградба на нова зграда. Треба да се поместат топловодите и сите останати инсталации постав ...
3 / 3 НАПИСИ