Таг: Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“

ПРАВОПИСОТ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ОД ДЕНЕС БЕСПЛАТНО НА ИНТЕРНЕТ

ПРАВОПИСОТ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ОД ДЕНЕС БЕСПЛАТНО НА ИНТЕРНЕТ

Електронската верзија на Правописот на македонски јазик од денеска е бесплатно достапна за симнување и за пребарување на Интернет на адресата www.prav ...
ПАРИ И АПСИ СЕ НАЈЧЕСТИ ЗБОРОВИ НА ЕЛИТАТА, ОТКРИ ЛИНГВИСТИЧКА АНАЛИЗА НА БОМБИТЕ

ПАРИ И АПСИ СЕ НАЈЧЕСТИ ЗБОРОВИ НА ЕЛИТАТА, ОТКРИ ЛИНГВИСТИЧКА АНАЛИЗА НА БОМБИТЕ

Зборовите пари, апси, уапси, глуп и ѓубре се најчесто употребуваните во бомбите, покажа првата лингвистичка анализа на прислушуваните материјали, што ...
2 / 2 НАПИСИ