Таг: инсулинска криза

ТАРАВАРИ ИМ ВЕТИ НА ДИЈАБЕТИЧАРИТЕ ДЕКА ВЕЌЕ НЕМА ДА ИМА ИНСУЛИНСКА КРИЗА

ТАРАВАРИ ИМ ВЕТИ НА ДИЈАБЕТИЧАРИТЕ ДЕКА ВЕЌЕ НЕМА ДА ИМА ИНСУЛИНСКА КРИЗА

Редовна и навремена дистрибуција на инсулин во инсулинските аптеки, зголемување на залихите на инсулин и набавка на игли за деца, се трите работи што ...
ИНСУЛИНСКА КРИЗА ВО ШТИП

ИНСУЛИНСКА КРИЗА ВО ШТИП

Во Штип има недостиг на инсулин, објави агенцијата Мета. Вчера десетина дијабетичари, како секој петок се појавија пред вратите на инсулинската амб ...
2 / 2 НАПИСИ