Таг: Ирина Пановска Ставридис

1 212 / 12 НАПИСИ
РЕНОВИРАНАТА АМБУЛАНТА НА ХЕМАТОЛОГИЈА ПОЧНА СО РАБОТА

РЕНОВИРАНАТА АМБУЛАНТА НА ХЕМАТОЛОГИЈА ПОЧНА СО РАБОТА

Клиниката за хематологија по два месеци пауза денес за пациенти ја отвори амбулантата, или специјалистичко-консултативниот оддел кој е целосно реновир ...
НА ХЕМАТОЛОГИЈА ЌЕ СЕ ПРЕСАДУВА КОСКЕНА СРЦЕВИНА И ОД НЕСРОДЕН ДАРИТЕЛ

НА ХЕМАТОЛОГИЈА ЌЕ СЕ ПРЕСАДУВА КОСКЕНА СРЦЕВИНА И ОД НЕСРОДЕН ДАРИТЕЛ

Трансплантација на коскена срцевина на Клиниката за хематологија ќе може да се прави и од несродни дарители. Денес на Хематологија беше отворен ренови ...
1 212 / 12 НАПИСИ