Таг: исечени

ИСЕЧЕН ДРВОРЕД ОД 14 МЛАДИ САДНИЦИ ВО ПОЛИЦИСКИ ЧАС, НА 100 МЕТРИ ОД СТАНИЦАТА НА СВР ВЕЛЕС

ИСЕЧЕН ДРВОРЕД ОД 14 МЛАДИ САДНИЦИ ВО ПОЛИЦИСКИ ЧАС, НА 100 МЕТРИ ОД СТАНИЦАТА НА СВР ВЕЛЕС

За време на полициски час, исечени се 14 млади садници од дрворед на улицата АСНОМ во Велес, а сторителот е засега непознат. На стотина метри од место ...
ИСЕЧЕНИ ГРАНКИТЕ НА 13 КОСТЕНИ ВО ТЕТОВО ОТИ ПТИЦИТЕ ПРАВЕА МНОГУ БУЧАВА И ИЗМЕТ

ИСЕЧЕНИ ГРАНКИТЕ НА 13 КОСТЕНИ ВО ТЕТОВО ОТИ ПТИЦИТЕ ПРАВЕА МНОГУ БУЧАВА И ИЗМЕТ

На булеварот Маршал Тито во Тетово, каде што се наоѓа комплексот банки и станбени објекти, работниците на ЈКП „Тетово“ денеска ги исекоа гранките на 1 ...
СЕЧЕЊЕТО ДРВЈА КАЈ „ИНЕКС ГОРИЦА” Е МАСАКР, СМЕТААТ ОД ОХРИД СОС, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕОРГИЕСКИ ВЕЛИ БИЛЕ СТАРИ И ОПАСНИ

СЕЧЕЊЕТО ДРВЈА КАЈ „ИНЕКС ГОРИЦА” Е МАСАКР, СМЕТААТ ОД ОХРИД СОС, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕОРГИЕСКИ ВЕЛИ БИЛЕ СТАРИ И ОПАСНИ

Охридскиот градоначалник Константин Георгиески вели дека вчерашното сечење дрвја во дворот на хотелот „Инекс Горица”, неодамна преименуван во „Инекс О ...
БАРОКОТ ГИ ИСУШИЛ ГРМУШКИТЕ КАЈ ГТЦ, „ПАРКОВИ“ ЌЕ ГИ ЗАМЕНИ СО ЈАВОРИ

БАРОКОТ ГИ ИСУШИЛ ГРМУШКИТЕ КАЈ ГТЦ, „ПАРКОВИ“ ЌЕ ГИ ЗАМЕНИ СО ЈАВОРИ

Зимзелените дрвјата до кружните скали за влез во Градски трговски центар (ГТЦ) во Скопје се исечени оти во градежните активности на овој простор биле ...
4 / 4 НАПИСИ