Таг: ископ јаглен

ЕЛЕМ ОД 2012 ДО 2017 ПЛАТИЛ 212 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ИСКОП НА ЈАГЛЕН, ПЕТ ПАТИ ПОВЕЌЕ ОД 2000 ДО 2005, КАЖА ДИРЕКТОРОТ МИНОВСКИ

ЕЛЕМ ОД 2012 ДО 2017 ПЛАТИЛ 212 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ИСКОП НА ЈАГЛЕН, ПЕТ ПАТИ ПОВЕЌЕ ОД 2000 ДО 2005, КАЖА ДИРЕКТОРОТ МИНОВСКИ

Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) изминативе пет години платиле 212 милиони евра на фирми за ископ на јаглен и јаловина. Ова денес го кажа директорот на ...
„ТРАНСМЕТ“ СЕГА НУДИ 44 ДЕНАРИ ЗА ИСКОП, А ВО МИНАТОТО НАПЛАЌАЛЕ И ПО 144 ДЕНАРИ, ИЗЈАВИ ВИЦЕПРЕМИЕРОТ АНЃУШЕВ

„ТРАНСМЕТ“ СЕГА НУДИ 44 ДЕНАРИ ЗА ИСКОП, А ВО МИНАТОТО НАПЛАЌАЛЕ И ПО 144 ДЕНАРИ, ИЗЈАВИ ВИЦЕПРЕМИЕРОТ АНЃУШЕВ

Компанијата „Трансмет Дооел“ која што на тендерот на ЕЛЕМ за ископ на јаглен и јаловина за РЕК Битола понуди 44 денари за гига џул, во минатото за ист ...
2 / 2 НАПИСИ