Таг: исламистички тероризам

УБИСТВОТО СО НОЖ НА БРИТАНСКИОТ ПРАТЕНИК ЕЈМС СЕ СМЕТА ЗА ТЕРОРИЗАМ

УБИСТВОТО СО НОЖ НА БРИТАНСКИОТ ПРАТЕНИК ЕЈМС СЕ СМЕТА ЗА ТЕРОРИЗАМ

Лондонската полиција го води случајот со убиството на британскиот пратеник сер Дејвид Ејмс како терористички чин. Пратеникот од редовите на Конзервати ...
ЕВЕНТУАЛЕН ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД БИ БИЛ ОД ОДМАЗДА ЗА СЛУЧАЈОТ „ДИВО НАСЕЉЕ“, НЕ ОД ИСИС

ЕВЕНТУАЛЕН ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД БИ БИЛ ОД ОДМАЗДА ЗА СЛУЧАЈОТ „ДИВО НАСЕЉЕ“, НЕ ОД ИСИС

Претседателот Ѓорге Иванов и министерот за внатрешни работи Митко Чавков едноподруго за два дена предупредија дека за Македонија има закана од исламис ...
2 / 2 НАПИСИ