Таг: испитувања

ЕКИПИ ОД АРМИЈАТА АСИСТИРАЛЕ ДА СЕ ЗЕМАТ ПРИМЕРОЦИ ОД ТЕЧНОСТА СО ХЕМИКАЛИИ ШТО СЕ ИЗЛЕА ВО „ОХИС“

ЕКИПИ ОД АРМИЈАТА АСИСТИРАЛЕ ДА СЕ ЗЕМАТ ПРИМЕРОЦИ ОД ТЕЧНОСТА СО ХЕМИКАЛИИ ШТО СЕ ИЗЛЕА ВО „ОХИС“

Екипи од Армијата биле повикани во кругот на фабриката „Охис“, за асистенција при земање примероци од течноста што се излеала и од која се ширеше непр ...
ЖИТЕЛИТЕ НА ТЕАРЦЕ И ОКОЛНИТЕ СЕЛА СЕ ПОЖАЛИЛЕ НА СТОМАЧНИ ТЕГОБИ, СЕ ИСПИТУВА ВОДАТА

ЖИТЕЛИТЕ НА ТЕАРЦЕ И ОКОЛНИТЕ СЕЛА СЕ ПОЖАЛИЛЕ НА СТОМАЧНИ ТЕГОБИ, СЕ ИСПИТУВА ВОДАТА

Некоку стотини жители на тетовските села Теарце, Глоѓи и Пршовце изминативе неколку денови се пожалиле на големи стомачни тегоби, повраќање и други си ...
ГЕВГЕЛИЈА ЌЕ ГРАДИ НОВ ВОДОВОД ПОРАДИ ПОТРЕБА ОД НОВИ КОЛИЧЕСТВА ВОДА

ГЕВГЕЛИЈА ЌЕ ГРАДИ НОВ ВОДОВОД ПОРАДИ ПОТРЕБА ОД НОВИ КОЛИЧЕСТВА ВОДА

Општина Гевгелија со заем на Светска банка и грант од ИПА програмата ќе гради нов водоснабдителен систем за градот и за населените места. Планирани се ...
ВОДАТА ВО КРИЗНИТЕ ПОДРАЧЈА ИСПРАВНА ЗА ПИЕЊЕ

ВОДАТА ВО КРИЗНИТЕ ПОДРАЧЈА ИСПРАВНА ЗА ПИЕЊЕ

Центарот за санитарна контрола на ЈП Водовод и канализација – Скопје утврди дека водата во кризните подрачја е санитарно исправана вода за пиење. Стру ...
4 / 4 НАПИСИ