Таг: Исус Христос

РАЗГОЛЕНА АКТИВИСТКА СЕ ОБИДЕЛА ДА УКРАДЕ СТАТУА НА ИСУС ВО ВАТИКАН

РАЗГОЛЕНА АКТИВИСТКА СЕ ОБИДЕЛА ДА УКРАДЕ СТАТУА НА ИСУС ВО ВАТИКАН

Разголена активистика од украинската феминистичка група Фемен се обидела да украде статуа од бебето Исус од плоштадот Свети Павле во Ватикан, но беше ...
ИСУС И АПОСТОЛИTE СТОЈАТ НА ДРЖАВНАТА ЗГРАДА ЗА СТАНБЕН И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

ИСУС И АПОСТОЛИTE СТОЈАТ НА ДРЖАВНАТА ЗГРАДА ЗА СТАНБЕН И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Скулптури на Исус Христос и неговите 12 апостоли стојат на куполата на новата барокна зграда на АД за изградба и стопанисување со станбен и деловен пр ...
2 / 2 НАПИСИ