Таг: Иван Барбов

НАЈГОРЧЛИВ ПРОБЛЕМ ЗА РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ Е НАВРЕМЕНАТА ТОЧНА И БЕСПЛАТНА ДИЈАГНОЗА, ВЕЛИ ЗДРУЖЕНИЕТО „ЖИВОТ СО ПРЕДИЗВИЦИ“

НАЈГОРЧЛИВ ПРОБЛЕМ ЗА РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ Е НАВРЕМЕНАТА ТОЧНА И БЕСПЛАТНА ДИЈАГНОЗА, ВЕЛИ ЗДРУЖЕНИЕТО „ЖИВОТ СО ПРЕДИЗВИЦИ“

Со едукативна кампања „Ги запознаваме ретките болести“, која почнува денеска, секој ден во февруари ќе се зборува за една ретка болест, начинот на диј ...
ОТВОРЕНА НОВА ЛАБОРАТОРИЈА ЗА НЕВРОМУСКУЛНИ БОЛЕСТИ НА КЛИНИКАТА ЗА НЕВРОЛОГИЈА

ОТВОРЕНА НОВА ЛАБОРАТОРИЈА ЗА НЕВРОМУСКУЛНИ БОЛЕСТИ НА КЛИНИКАТА ЗА НЕВРОЛОГИЈА

На Универзитетската клиника за неврологија денес беа презентирани новата лабораторија за дијагноза на невромускулни болести, нов Дневен центар за трет ...
НОВ БИОЛОШКИ ЛЕК ЗА БОЛНИТЕ ОД МУЛТИПЛЕКС СКЛЕРОЗА НА КЛИНИКАТА ЗА НЕВРОЛОГИЈА

НОВ БИОЛОШКИ ЛЕК ЗА БОЛНИТЕ ОД МУЛТИПЛЕКС СКЛЕРОЗА НА КЛИНИКАТА ЗА НЕВРОЛОГИЈА

Тринаесет пациенти кои се лекуваат на Клиниката за неврологија од мултиплекс склероза (МС) наскоро ќе добијат третман со нов биолошки лек „Окревус“ (о ...
3 / 3 НАПИСИ