Таг: избирачки места

45,74 ОТСТО ОД ГРАЃАНИТЕ СО ПРАВО НА ГЛАС ГЛАСАЛЕ ДО 19 ЧАСОТ

45,74 ОТСТО ОД ГРАЃАНИТЕ СО ПРАВО НА ГЛАС ГЛАСАЛЕ ДО 19 ЧАСОТ

До 19 часот 45,74 отсто од граѓаните со право на глас излегле да гласаат на денешните предвремени парламентарни избори. Од вкупно 1.814.613 граѓани за ...
31,78 ОТСТО Е ИЗЛЕЗНОСТА НА ИЗБОРИТЕ ДО 15 ЧАСОТ

31,78 ОТСТО Е ИЗЛЕЗНОСТА НА ИЗБОРИТЕ ДО 15 ЧАСОТ

До 15 часот излезноста на парламентарните избори е 31,78 отсто. Како што соопштија од Државната изборна комисија од 3.435 избирачки места од вкупно 3. ...
ТРЕТ ДЕН ОД НАЈДОЛГИТЕ ИЗБОРИ, ПОЧНА ГЛАСАЊЕТО ЗА ИЗБОР НА НОВО СОБРАНИЕ НА 3.480 ИЗБИРАЧКИ МЕСТА

ТРЕТ ДЕН ОД НАЈДОЛГИТЕ ИЗБОРИ, ПОЧНА ГЛАСАЊЕТО ЗА ИЗБОР НА НОВО СОБРАНИЕ НА 3.480 ИЗБИРАЧКИ МЕСТА

Избирачките одбори на Државната изборна комисија денеска, на третиот ден на гласањето на овие петти предвремени, од вкупно 10. парламентарни избори, г ...
И ДОЈРАНЧАНИ СЕ ИЗЈАСНИЈА ПРОТИВ ОТВОРАЊЕ РУДНИЦИ И ЗА СТОПИРАЊЕ НА КАЗАНДОЛ

И ДОЈРАНЧАНИ СЕ ИЗЈАСНИЈА ПРОТИВ ОТВОРАЊЕ РУДНИЦИ И ЗА СТОПИРАЊЕ НА КАЗАНДОЛ

Жителите на Дојран се изјаснија дека се против отварање рудници во нивната општина, а побараа и стопирање на работата на рударскиот комплекс „Казандол ...
4 / 4 НАПИСИ