Таг: Јан Липавски

КАМШИКАРОТ ТРОКИРА

КАМШИКАРОТ ТРОКИРА

Дај да товариме што може уште да се товари. ...
ЌЕ НАПРАВИМЕ СЀ ЗА ДА СПРЕЧИМЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ БАРАЊА ОД БУГАРИЈА, НО НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ГАРАНТИРА ДЕКА ТОА НЕМА ДА СЕ СЛУЧИ, КАЖА ЧЕШКИОТ МИНИСТЕР ЛИПАВСКИ

ЌЕ НАПРАВИМЕ СЀ ЗА ДА СПРЕЧИМЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ БАРАЊА ОД БУГАРИЈА, НО НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ГАРАНТИРА ДЕКА ТОА НЕМА ДА СЕ СЛУЧИ, КАЖА ЧЕШКИОТ МИНИСТЕР ЛИПАВСКИ

Чешкиот министер за надворешни работи Јан Липавски рече дека ќе направи сè за да се спречат барања на билатерална основа, но не постои начин некој со ...
2 / 2 НАПИСИ