Таг: Јасмина Гулевска

СЕРИЈА ПОТПАЛУВАЊА НА ОПШТИНСКИ И ПРИВАТЕН ИМОТ ВО МОГИЛА, ПОЛИЦИЈАТА СО МЕСЕЦИ ТРАГА ПО ПИРОМАНИТЕ

СЕРИЈА ПОТПАЛУВАЊА НА ОПШТИНСКИ И ПРИВАТЕН ИМОТ ВО МОГИЛА, ПОЛИЦИЈАТА СО МЕСЕЦИ ТРАГА ПО ПИРОМАНИТЕ

Непознати лица со месеци потпалуваат штали, бали добиточна храна и уништуваат ниви во пелагониското село Могила. За десет месеци изгореа околу 5.000 б ...
ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НА МОГИЛА ГО ОБВИНИ ПРЕТХОДНИКОТ ДЕКА ПОТРОШИЛ 52.000 ЕВРА ЗА КАФАНСКИ СМЕТКИ, ТОЈ ВЕЛИ ДЕКА НА СОФРИТЕ БИЛА И ТАА

ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НА МОГИЛА ГО ОБВИНИ ПРЕТХОДНИКОТ ДЕКА ПОТРОШИЛ 52.000 ЕВРА ЗА КАФАНСКИ СМЕТКИ, ТОЈ ВЕЛИ ДЕКА НА СОФРИТЕ БИЛА И ТАА

За пет години претходните општински власти од Могила потрошиле над 52.000 евра за кафански сметки, обвини новата градоначалничка Јасмина Гулевска. ...
ПОБЕДА НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ ОД СДСМ ВО МОГИЛА И НОВАЦИ

ПОБЕДА НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ ОД СДСМ ВО МОГИЛА И НОВАЦИ

Паднаа и последните бастиони на ВМРО-ДПМНЕ во Пелагонија - од општинските штабови на СДСМ изјавија дека според првични неофицијални податоци, нивните ...
3 / 3 НАПИСИ