Таг: јавни собири

ВЛАДАТА ЈА ПРОДОЛЖИ ДО 13 МАРТ МЕРКАТА ЗА ОГРАНИЧУВАЊЕ СОБИРИ И ЗА НАТПРЕВАРИ БЕЗ ПУБЛИКА

ВЛАДАТА ЈА ПРОДОЛЖИ ДО 13 МАРТ МЕРКАТА ЗА ОГРАНИЧУВАЊЕ СОБИРИ И ЗА НАТПРЕВАРИ БЕЗ ПУБЛИКА

До 13 март се продолжува препораката за ограничување на поголеми јавни собири и настани со гости од странство како и препораката спортските натпревари ...
ДА СЕ ОТКАЖАТ ЈАВНИТЕ СОБИРИ, А СПОРТСКИТЕ НАТПРЕВАРИ ДА СЕ ИГРААТ БЕЗ ПУБЛИКА, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

ДА СЕ ОТКАЖАТ ЈАВНИТЕ СОБИРИ, А СПОРТСКИТЕ НАТПРЕВАРИ ДА СЕ ИГРААТ БЕЗ ПУБЛИКА, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Владата препорача да се откажат масовните јавни собири до 6 март, а спортските натпревари да се играат без публика, по предлогот на министерот за здра ...
2 / 2 НАПИСИ