Таг: јавно здравје

НЕ ТРЕБА МНОГУ ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ЗАГАДУВАЊЕТО И ДА СЕ ПОДОБРИ ЈАВНОТО ЗДРАВЈЕ, ПОКАЖА НОВА СТУДИЈА

НЕ ТРЕБА МНОГУ ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ЗАГАДУВАЊЕТО И ДА СЕ ПОДОБРИ ЈАВНОТО ЗДРАВЈЕ, ПОКАЖА НОВА СТУДИЈА

Транспортот е најголем извор на загадување со стакленички гасови во САД и електричните автомобили и камиони се клучен чекор во намалувањето на влијани ...
НЕДЕЛА ИЛИ СРЕДА

НЕДЕЛА ИЛИ СРЕДА

1 Е веќе сѐ во оваа држава мора да биде драма. Сите избори мора да се историски. Па ќе го молиме Христијан Мицкоски малку да заборави на грижата за за ...
СКАРИ И ГИТАРИ

СКАРИ И ГИТАРИ

1 „Нема никој посилен од  државата, ни функционер, ни верски лидер, ни институција“, изјави премиерот Оливер Спасовски на прашање дали има притисок вр ...
НОВА НЕНОРМАЛНОСТ

НОВА НЕНОРМАЛНОСТ

1 Најитно, во Комисијата за заразни болести треба да се приклучат  барем двајца уставни судии. За да им кажат на тие таму некои си епидемиолози, инфек ...
4 / 4 НАПИСИ