Таг: Јоргос Лантимос

„МИЛЕНИЧКА“ НА ЛАНТИМОС Е НАЈДОБАР ЕВРОПСКИ ФИЛМ, СИРИСКИОТ „ЗА САМА“ ГО ПОБЕДИ „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ЗА НАЈДОБАР ДОКУМЕНТАРЕЦ

„МИЛЕНИЧКА“ НА ЛАНТИМОС Е НАЈДОБАР ЕВРОПСКИ ФИЛМ, СИРИСКИОТ „ЗА САМА“ ГО ПОБЕДИ „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ЗА НАЈДОБАР ДОКУМЕНТАРЕЦ

„Миленичка“ на Јоргос Лантимос е најдобар филм, а сирискиот „За Сама“ на Ваад ал-Катеб и Едвард Ватс го победи македонскиот „Медена земја“ на Тамара К ...
НИКОЛ КИДМАН Е КРАЛИЦА НА КАН СО 4 ФИЛМОВИ НА КРОАЗЕТА

НИКОЛ КИДМАН Е КРАЛИЦА НА КАН СО 4 ФИЛМОВИ НА КРОАЗЕТА

Отворајќи ново поглавје во својата веќе голема кариера, Никол Кидман донесе четири проекти во Кан оваа година, со што е речиси насекаде на фестивалот ...
2 / 2 НАПИСИ