Таг: Јован Стојановски

ПОЧИНА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД ЈОВАН СТОЈАНОВСКИ

ПОЧИНА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД ЈОВАН СТОЈАНОВСКИ

Утринава во Охрид почина градоначалникот професор д-р Јован Стојановски (48). Веста ја потврдија од Одделението за односи со јавноста при локалната са ...
НАД 300 ТАКСИСТИ ВОЗАТ НА ДИВО ВО ОХРИД, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЌЕ ВОВЕДУВА РЕД КОГА ЌЕ ЗАВРШИ ЛЕТНАТА СЕЗОНА

НАД 300 ТАКСИСТИ ВОЗАТ НА ДИВО ВО ОХРИД, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЌЕ ВОВЕДУВА РЕД КОГА ЌЕ ЗАВРШИ ЛЕТНАТА СЕЗОНА

Хаос владее летово во такси превозот во Охрид, каде според официјалните податоци има околу 350 лиценцирани такси возила на шест компании. Но приближно ...
ТРИ ПАТИ Е ПОНИШТЕНО РЕШЕНИЕТО ЗА ГРАДБА НА ХОТЕЛОТ КАЈ ЛАГАДИН, КАЖА ОХРИДСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК СТОЈАНОВСКИ ПО ПРОТЕСТОТ ПРЕД ОПШТИНАТА

ТРИ ПАТИ Е ПОНИШТЕНО РЕШЕНИЕТО ЗА ГРАДБА НА ХОТЕЛОТ КАЈ ЛАГАДИН, КАЖА ОХРИДСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК СТОЈАНОВСКИ ПО ПРОТЕСТОТ ПРЕД ОПШТИНАТА

Граѓанската иницијатива Охрид СОС и здружението „Стар Лагадин“, заедно со граѓани и активисти за заштита на Охрид и охридскиот регион, денес организир ...
НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ГИ ВРАТИ ВО ОХРИД АДМИНИСТРАТИВЦИТЕ КОИ БАКРАЧЕСКИ ПО КАЗНА ГИ ИСПРАТИ ВО КОСЕЛ

НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ГИ ВРАТИ ВО ОХРИД АДМИНИСТРАТИВЦИТЕ КОИ БАКРАЧЕСКИ ПО КАЗНА ГИ ИСПРАТИ ВО КОСЕЛ

Нoвиот охридски градоначалник Јован Стојановски ги врати на работа во општинската зграда дваесетте административци кои поранешниот градоначалник Никол ...
4 / 4 НАПИСИ