Таг: Ќафасан

МАКЕДОНИЈА И АЛБАНИЈА СО ПАРИ ОД САД ДОБИЈА ЗАЕДНИЧКА ГРАНИЧНА КОНТРОЛА НА ЌАФАСАН-ЌАФАТАНЕ

МАКЕДОНИЈА И АЛБАНИЈА СО ПАРИ ОД САД ДОБИЈА ЗАЕДНИЧКА ГРАНИЧНА КОНТРОЛА НА ЌАФАСАН-ЌАФАТАНЕ

Со помош на Владата на САД преку УСАИД, царинските управи на Македонија и Албанија воспоставија заеднички граничен премин и заеднички контроли на гран ...
НЕ РАБОТАТ ЛЕНТИТЕ ЗА МАКЕДОНСКИ ГРАЃАНИ НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ, ОД МВР НЕМА ОДГОВОР ЗОШТО

НЕ РАБОТАТ ЛЕНТИТЕ ЗА МАКЕДОНСКИ ГРАЃАНИ НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ, ОД МВР НЕМА ОДГОВОР ЗОШТО

Не работат посебните ленти за македонски државјани на граничните премини. Граѓаните при излез и влез во земјава чекаат во лентите наменети за стран ...
2 / 2 НАПИСИ