Таг: кампања

1 2 3 4 15 20 / 148 НАПИСИ
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ЕКСТРОФИЈА НА МОЧЕН МЕУР

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ЕКСТРОФИЈА НА МОЧЕН МЕУР

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: СИСТЕМСКА МАСТОЦИТОЗА

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: СИСТЕМСКА МАСТОЦИТОЗА

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ЧАРГ-ШТРАУСОВ СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ЧАРГ-ШТРАУСОВ СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПОМПЕОВА БОЛЕСТ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПОМПЕОВА БОЛЕСТ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПИТ-ХОПКИНС СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПИТ-ХОПКИНС СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: НЕКРОТИЗИРАЧКА АВТОИМУНА МИОПАТИЈА

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: НЕКРОТИЗИРАЧКА АВТОИМУНА МИОПАТИЈА

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ЛЕУКОЕНЦЕФАЛОПАТИЈА СО АКСОНАЛНИ СФЕРОИДИ И ПИГМЕНТИРАНА ГЛИJА КАЈ ВОЗРАСНИ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ЛЕУКОЕНЦЕФАЛОПАТИЈА СО АКСОНАЛНИ СФЕРОИДИ И ПИГМЕНТИРАНА ГЛИJА КАЈ ВОЗРАСНИ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ШТУРГ-ВЕБЕР СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ШТУРГ-ВЕБЕР СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ШАРКО МАРИ ТУТ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ШАРКО МАРИ ТУТ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ХИСТИОЦИТОЗА НА ЛАНГЕРХАНСОВИ КЛЕТКИ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ХИСТИОЦИТОЗА НА ЛАНГЕРХАНСОВИ КЛЕТКИ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
1 2 3 4 15 20 / 148 НАПИСИ