Таг: кампања

1 2 3 4 5 15 30 / 148 НАПИСИ
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ХИПОТИРОИДИЗАМ КОНГЕНИТАЛ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ХИПОТИРОИДИЗАМ КОНГЕНИТАЛ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПЈЕР-РОБЕН СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПЈЕР-РОБЕН СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПЕРЗИСТЕНТНА КЛОАКА

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПЕРЗИСТЕНТНА КЛОАКА

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПЕНДРЕД СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПЕНДРЕД СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: НУНАН СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: НУНАН СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: НЕВРОФИБРОМАТОЗА ТИП 1

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: НЕВРОФИБРОМАТОЗА ТИП 1

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: КРАНИОФАРИНГЕОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: КРАНИОФАРИНГЕОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: КОНГЕНИТАЛНА МУСКУЛНА ДИСТРОФИЈА-МЕРОЗИН НЕГАТИВНА

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: КОНГЕНИТАЛНА МУСКУЛНА ДИСТРОФИЈА-МЕРОЗИН НЕГАТИВНА

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: КАРОЛИЕВА БОЛЕСТ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: КАРОЛИЕВА БОЛЕСТ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ЕДВАРДС СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ЕДВАРДС СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
1 2 3 4 5 15 30 / 148 НАПИСИ