Таг: Карачи

НА ПАКИСТАНСКИОТ АВИОН СО 107 ЛУЃЕ МУ ОТПАДНАЛ МОТОР ПРЕД ДА СЕ УРНЕ КАЈ КАРАЧИ, НЕМА ПРЕЖИВЕАНИ

НА ПАКИСТАНСКИОТ АВИОН СО 107 ЛУЃЕ МУ ОТПАДНАЛ МОТОР ПРЕД ДА СЕ УРНЕ КАЈ КАРАЧИ, НЕМА ПРЕЖИВЕАНИ

Сите 107 луѓе кои биле во пакистанскиот авион што денеска се урна пред слетувањето на аеродромот во Карачи се мртви, објави градоначалникот на Карачи. ...
ПАКИСТАНСКИ АВИОН СО 107 ЛУЃЕ СЕ УРНА ПРИ СЛЕТУВАЊЕ ВО КАРАЧИ

ПАКИСТАНСКИ АВИОН СО 107 ЛУЃЕ СЕ УРНА ПРИ СЛЕТУВАЊЕ ВО КАРАЧИ

Авион на Пакистанскиот национален авиопревозник (ПИА) се урна во близина на аеродромот во Карачи, објавија државните медиуми. Официјални лица потврдиј ...
2 / 2 НАПИСИ