Таг: Кардиологија

СЕ ПРЕПОЛНИ ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА, БОЛНИТЕ ОД КОВИД-19 ЌЕ СЕ ПРИМААТ И ВО КАРДИОЛОГИЈА „СВЕТИ СТЕФАН“

СЕ ПРЕПОЛНИ ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА, БОЛНИТЕ ОД КОВИД-19 ЌЕ СЕ ПРИМААТ И ВО КАРДИОЛОГИЈА „СВЕТИ СТЕФАН“

По сè поголемиот број заболени од ковид-19 кои ги исполнуваат и последните капацитети на Охридската општа болница, каде во моментов има осумдесеттина ...
НАД 70 ПЕДИЈАТРИ ТРИ ДЕНА ВО СКОПЈЕ ЗБОРУВАА ЗА ПРЕДИЗВИЦИТЕ И ЗА НОВИНИТЕ ВО ЛЕКУВАЊЕ НА ДЕЦАТА

НАД 70 ПЕДИЈАТРИ ТРИ ДЕНА ВО СКОПЈЕ ЗБОРУВАА ЗА ПРЕДИЗВИЦИТЕ И ЗА НОВИНИТЕ ВО ЛЕКУВАЊЕ НА ДЕЦАТА

Над седумдесет лекари од Македонија, Австрија, Албанија, Бугарија, Србија, Хрватска, Словенија, Австралија, Црна Гора и Турција, презентираа новини во ...
ХРИСТИЈАН ДУМА НОВ ДИРЕКТОР НА ОЧНА КЛИНИКА

ХРИСТИЈАН ДУМА НОВ ДИРЕКТОР НА ОЧНА КЛИНИКА

Министерството за здравство информираше дека именувале директори на клиниките за кардиологија и очни болести и на Стоматолошкиот клинички центар, отка ...
НОВ ДИРЕКТОР НА КАРДИОЛОГИЈА Е ЖАН ЗИМБАКОВ

НОВ ДИРЕКТОР НА КАРДИОЛОГИЈА Е ЖАН ЗИМБАКОВ

Нoв директор на Клиниката за кардиологија е д-р Жан Зимбаков, кој доаѓа на местото на д-р Беким Поцеста. Д-р Поцеста пред околу месец и пол поднесе ...
СУДОТ МУ ДАВА ВТОРА ШАНСА НА КОЧАН ДА НЕ ИЗБЕГА НА СЛУЖБЕН ПАТ

СУДОТ МУ ДАВА ВТОРА ШАНСА НА КОЧАН ДА НЕ ИЗБЕГА НА СЛУЖБЕН ПАТ

Судијка на претходна постапка во Основниот суд Скопје 1 денеска ќе треба одново да решава дали ќе му даде притвор на осомничениот бизнисмен Сеад Кочан ...
5 / 5 НАПИСИ