Таг: Карлес Пучдемон

ГЕРМАНСКИ ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ ПРЕДЛОЖИ ПУЧДЕМОН ДА БИДЕ ЕКСТРАДИРАН ВО ШПАНИЈА

ГЕРМАНСКИ ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ ПРЕДЛОЖИ ПУЧДЕМОН ДА БИДЕ ЕКСТРАДИРАН ВО ШПАНИЈА

Германија ја почна постапката за екстрадиција на поранешниот каталонски претседател Карлес Пучдемон во Шпанија, откако главниот јавен обвинител на пок ...
90 ПОВРЕДЕНИ ВО СУДИРИТЕ ВО БАРСЕЛОНА, ПУЧДЕМОН ДЕНЕСКА ВО СУД ВО ГЕРМАНИЈА

90 ПОВРЕДЕНИ ВО СУДИРИТЕ ВО БАРСЕЛОНА, ПУЧДЕМОН ДЕНЕСКА ВО СУД ВО ГЕРМАНИЈА

Поранешниот каталонски претседател Карлес Пучдемон денеска треба да се појави на суд, откако викендов беше уапсен во Германија, што иницираше масовни ...
КАТАЛОНСКИОТ ЛИДЕР ПУЧДЕМОН УАПСЕН ВО ГЕРМАНИЈА

КАТАЛОНСКИОТ ЛИДЕР ПУЧДЕМОН УАПСЕН ВО ГЕРМАНИЈА

Поранешниот лидер на Каталонија Карлес Пучдемон денеска беше уапсен од германската полиција, која што дејствуваше по Европски налог за апсење. Пучдемо ...
3 / 3 НАПИСИ