Таг: кинематограферка

ЗЛАТНА КАМЕРА 300 НА „БРАЌА МАНАКИ“ ЗА КИНЕМАТОГРАФЕРКАТА ХЕЛЕН ЛУВАРТ

ЗЛАТНА КАМЕРА 300 НА „БРАЌА МАНАКИ“ ЗА КИНЕМАТОГРАФЕРКАТА ХЕЛЕН ЛУВАРТ

Француската кинематограферка Хелен Луварт за филмот „Невидливиот живот на Евридика Гузмао“ ја доби Златната камера 300 на 40. Интернационален фестивал ...
1 / 1 НАПИСИ