Таг: Кирил Колемишевски

СОБРАНИЕТО ГИ ИЗБРА И ЗАМЕНИЦИТЕ МИНИСТРИ КОЛЕМИШЕВСКИ, НАУМОВСКА И МЕХМЕДОВИЌ

СОБРАНИЕТО ГИ ИЗБРА И ЗАМЕНИЦИТЕ МИНИСТРИ КОЛЕМИШЕВСКИ, НАУМОВСКА И МЕХМЕДОВИЌ

Собранието вечерва избра и тројца нови заменици министри. Кирил Колемишевски беше изгласан за заменик министер во Министерството за економија со 62 гл ...
ДИРЕКТОРКАТА НА „ГРУПЕР“ НИНА АНГЕЛОВСКА Е НОВА МИНИСТЕРКА ЗА ФИНАНСИИ, КИРИЛ КОЛЕМИШЕВСКИ ЗАМЕНИК МИНИСТЕР ЗА ЕКОНОМИЈА

ДИРЕКТОРКАТА НА „ГРУПЕР“ НИНА АНГЕЛОВСКА Е НОВА МИНИСТЕРКА ЗА ФИНАНСИИ, КИРИЛ КОЛЕМИШЕВСКИ ЗАМЕНИК МИНИСТЕР ЗА ЕКОНОМИЈА

Нина Ангеловска, основач на „Групер“ ќе биде нова министерка за финансии. Премиерот Зоран Заев по седницата на Централниот одбор на СДСМ кажа дека до ...
2 / 2 НАПИСИ