Таг: Клиника за неврохирургија

ФИЛИПЧЕ СЕ ВРАТИ НА КЛИНИКАТА ЗА НЕВРОХИРУРГИЈА СО НОВА МЕТОДА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ ТУМОР ВО МОЗОКОТ

ФИЛИПЧЕ СЕ ВРАТИ НА КЛИНИКАТА ЗА НЕВРОХИРУРГИЈА СО НОВА МЕТОДА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ ТУМОР ВО МОЗОКОТ

Поранешниот министер за здравство, д-р Венко Филипче, денеска на Клиниката за неврохирургија со неговиот колега, д-р Владимир Рендевски, кој е предлож ...
ДИРЕКТОРОТ НА НЕВРОХИРУРГИЈА ДОБИ МАЛИ СИПАНИЦИ, ОД ИНФЕКТИВНА ПОРАЧУВА СИТЕ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ

ДИРЕКТОРОТ НА НЕВРОХИРУРГИЈА ДОБИ МАЛИ СИПАНИЦИ, ОД ИНФЕКТИВНА ПОРАЧУВА СИТЕ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ

Директорот на Клиниката за неврохирургија Владимир Рендевски е меѓу заболените од мали сипаници, кои се лекуваат на Клиниката за инфективни болести во ...
ВЛАДАТА МУ ОДОБРИ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ДА ГРАДИ ХИБРИДНА ХИРУРШКА САЛА НА НЕВРОХИРУРГИЈА

ВЛАДАТА МУ ОДОБРИ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ДА ГРАДИ ХИБРИДНА ХИРУРШКА САЛА НА НЕВРОХИРУРГИЈА

Министерството за здравство доби одобрение од Владата да формира хибридна мултифункционална операциона сала на Клиниката за неврохирургија, со која тр ...
КЛИНИКАТА ЗА НЕВРОХИРУРГИЈА ДОБИ ПРОШИРЕНА И РЕНОВИРАНА ИНТЕНЗИВНА НЕГА

КЛИНИКАТА ЗА НЕВРОХИРУРГИЈА ДОБИ ПРОШИРЕНА И РЕНОВИРАНА ИНТЕНЗИВНА НЕГА

Одделот за интензивна нега на Клиниката за неврохиругија од денес работи со 30 отсто поголем капацитет, односно отсега во него ќе може истовремено да ...
4 / 4 НАПИСИ