Таг: коледарски оган

ПО БОМБАТА НА ЗАЕВ, УНИВЕРЗАЛНА САЛА ДВЕ ГОДИНИ ЗАТВОРЕНА

ПО БОМБАТА НА ЗАЕВ, УНИВЕРЗАЛНА САЛА ДВЕ ГОДИНИ ЗАТВОРЕНА

Универзална сала во Скопје две години е затворена оти почна да се рони таванот. На вратата за влез кон бината стои графит „Сите ве слушам. З.З.“. Алуд ...
КУЌАТА ИМ СЕ УРИВА ОТИ 30 ГОДИНИ ЧЕКААТ ДОЗВОЛА ЗА РЕНОВИРАЊЕ

КУЌАТА ИМ СЕ УРИВА ОТИ 30 ГОДИНИ ЧЕКААТ ДОЗВОЛА ЗА РЕНОВИРАЊЕ

Предупредувачки знаци за можност од уривање има кај куќа во центaрот на Кавадарци, за која сопственикот Петре Стојанов тврди дека е од 1900 година.  Г ...
2 / 2 НАПИСИ