Таг: Колска

„КОЛСКА“ Е БЕЗ ДИРЕКТОР МЕСЕЦ И ПОЛ, НЕМА КОЈ ДА НАБАВИ ЛАК И БОЈА ЗА ДА СЕ ДОВРШАТ ВАГОНИТЕ

„КОЛСКА“ Е БЕЗ ДИРЕКТОР МЕСЕЦ И ПОЛ, НЕМА КОЈ ДА НАБАВИ ЛАК И БОЈА ЗА ДА СЕ ДОВРШАТ ВАГОНИТЕ

Вработените од фабриката за шински возила „Колска“ реагираат што ниту по месец и половина немаат добиено директор, откако Владата на 13 октомври го ра ...
ВРАБОТЕНИТЕ ОД „КОЛСКА“ ГО БЛОКИРАА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ ВО ВЕЛЕС ОТИ НЕ ИМ БЕШЕ ДОЗВОЛЕНО ДА ПАТУВААТ СО ВОЗ БЕЗ БИЛЕТИ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ВЛАДАТА

ВРАБОТЕНИТЕ ОД „КОЛСКА“ ГО БЛОКИРАА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ ВО ВЕЛЕС ОТИ НЕ ИМ БЕШЕ ДОЗВОЛЕНО ДА ПАТУВААТ СО ВОЗ БЕЗ БИЛЕТИ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ВЛАДАТА

Вработените од велешката фабрика за шински возила „Колска“ утрово наместо да заминат пред Владата, за каде најавија протест, останаа на железничка ста ...
СО ЗАТВОРАЊЕТО НА ЕДИНСТВЕНАТА ФАБРИКА ВАГОНИТЕ ЌЕ ПОПРАВААТ ВО СТРАНСТВО И МНОГУ ПОСКАПО, ПРЕДУПРЕДИЈА ВРАБОТЕНИТЕ ОД „КОЛСКА“

СО ЗАТВОРАЊЕТО НА ЕДИНСТВЕНАТА ФАБРИКА ВАГОНИТЕ ЌЕ ПОПРАВААТ ВО СТРАНСТВО И МНОГУ ПОСКАПО, ПРЕДУПРЕДИЈА ВРАБОТЕНИТЕ ОД „КОЛСКА“

Претпладнево, два часа вработените од фабриката за шински возила „Колска“ протестираа пред канцелариите на УЈП во Велес. Тие на овој начин го изразија ...
ВРАБОТЕНИТЕ ВО ВЕЛЕШКА „КОЛСКА“ ГИ СОПРЕА УТРИНСКИТЕ ВОЗОВИ ЗА БИТОЛА И ГЕВГЕЛИЈА, БАРААТ ОДГОВОРИ ЗА ИДНИНАТА НА ФАБРИКАТА

ВРАБОТЕНИТЕ ВО ВЕЛЕШКА „КОЛСКА“ ГИ СОПРЕА УТРИНСКИТЕ ВОЗОВИ ЗА БИТОЛА И ГЕВГЕЛИЈА, БАРААТ ОДГОВОРИ ЗА ИДНИНАТА НА ФАБРИКАТА

Вработените во велешка „Колска“ утринава ги сопреа патничките возови за Гевгелија и Битола. Протестот кој се случи на железничката станица во Велес не ...
ВРАБОТЕНИТЕ ВО „КОЛСКА“ СО ЖИВ ШТИТ ГИ СОПРЕА ВОЗОВИТЕ НА СТАНИЦА ВО ВЕЛЕС, ОТИ ТРИ МЕСЕЦИ НЕМААТ ПЛАТА 

ВРАБОТЕНИТЕ ВО „КОЛСКА“ СО ЖИВ ШТИТ ГИ СОПРЕА ВОЗОВИТЕ НА СТАНИЦА ВО ВЕЛЕС, ОТИ ТРИ МЕСЕЦИ НЕМААТ ПЛАТА 

Вработените во фабриката за шински возила „Колска“ од Велес утрово го блокираа патничкиот железнички сообраќај на станицата во Велес. Возовите од Скоп ...
ВРАБОТЕНИТЕ ОД ВЕЛЕШКА „КОЛСКА“ ПОВТОРНО НА ЖЕЛЕЗНИЧКА БЛОКИРАА ВОЗОВИ ПОРАДИ НЕИСПЛАТЕНИ ПЛАТИ

ВРАБОТЕНИТЕ ОД ВЕЛЕШКА „КОЛСКА“ ПОВТОРНО НА ЖЕЛЕЗНИЧКА БЛОКИРАА ВОЗОВИ ПОРАДИ НЕИСПЛАТЕНИ ПЛАТИ

Вработените на фабриката за шински возила „Колска“ утрово од 7 до 9 часот ја блокираа Железничката станица во Велес, поради доцнењето на платите и тоа ...
„КОЛСКА“ ГО ПРЕКИНА ШТРАЈКОТ ПО СРЕДБАТА СО АНЃУШЕВ

„КОЛСКА“ ГО ПРЕКИНА ШТРАЈКОТ ПО СРЕДБАТА СО АНЃУШЕВ

Вработените од фабриката за шински возила „Колска“ од Велес го прекинаа штрајкот, на одредено време. Тие наместо на Железничка станица во Велес, каде ...
ВРАБОТЕНИ ОД „КОЛСКА“ ЧАС И ПОЛ ГО БЛОКИРАА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ ПОРАДИ НЕИСПЛАТЕНИ ПЛАТИ

ВРАБОТЕНИ ОД „КОЛСКА“ ЧАС И ПОЛ ГО БЛОКИРАА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ ПОРАДИ НЕИСПЛАТЕНИ ПЛАТИ

Вработените во велешката фабрика за шински возила „Колска“ 90 минути го блокираа железничкиот сообраќај во земјава поради неисплатените плати. Стотина ...
8 / 8 НАПИСИ