Таг: компромис

НЕМА МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО ВО БУГАРИЈА, ЗА КОМПРОМИС ЌЕ ФИНАНСИРАМЕ АВИОНСКА ЛИНИЈА ЗА СКОПЈЕ, ВЕЛИ БУГАРСКИОТ ПРЕМИЕР ПЕТКОВ

НЕМА МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО ВО БУГАРИЈА, ЗА КОМПРОМИС ЌЕ ФИНАНСИРАМЕ АВИОНСКА ЛИНИЈА ЗА СКОПЈЕ, ВЕЛИ БУГАРСКИОТ ПРЕМИЕР ПЕТКОВ

Бугарскиот премиер Кирил Петков кажа дека во Бугарија не постои македонско малцинство и за такво малцинство дури не може да се зборува, во интервју за ...
МАТУРАТА ЌЕ СЕ ПОЛАГА НА 5 ЈУНИ, ДОТОГАШ МОН, НАСТАВНИЦИ И СРЕДНОШКОЛЦИ ЌЕ ТРЕБА ДА ГО СКРАТАТ МАТЕРИЈАЛОТ ЗА УЧЕЊЕ

МАТУРАТА ЌЕ СЕ ПОЛАГА НА 5 ЈУНИ, ДОТОГАШ МОН, НАСТАВНИЦИ И СРЕДНОШКОЛЦИ ЌЕ ТРЕБА ДА ГО СКРАТАТ МАТЕРИЈАЛОТ ЗА УЧЕЊЕ

Премиерот Зоран Заев од една и лидерот на Сојузот на средношколци Бленди Ходаи од друга страна, денеска ги соопштија договорените точки според кои мат ...
ДА ЗАБРИШЕМЕ

ДА ЗАБРИШЕМЕ

Се претера и со антифашизмот ...
ГРЦИЈА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШИ ОД КОМПРОМИС СО ЕДНА МАЛА ДРЖАВА, ВЕЛИ КОЅИАС

ГРЦИЈА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШИ ОД КОМПРОМИС СО ЕДНА МАЛА ДРЖАВА, ВЕЛИ КОЅИАС

Министерот за надворешни работи на Грција Никос Коѕиас кажа дека неговата земја не треба да се плаши од компромис со една мала држава, зборувајќи за с ...
КОЅИАС БАРА ДОБРИ, А НЕ ГНИЛИ КОМПРОМИСИ ЗА ИМЕТО

КОЅИАС БАРА ДОБРИ, А НЕ ГНИЛИ КОМПРОМИСИ ЗА ИМЕТО

Министрите за надворешни работи на Македонија и на Грција Никола Попоски и Никос Коѕиас, денеска во Скопје разговараа за мерките за градење доверба и ...
5 / 5 НАПИСИ