Таг: Комунална хигиена

1 2 3 436 / 36 НАПИСИ
ШИЛЕГОВ ЌЕ КУПУВА КОНТЕЈНЕРИ СО ЧИПОВИ ШТО ЌЕ ПОКАЖУВААТ КОГА СЕ ПОЛНИ

ШИЛЕГОВ ЌЕ КУПУВА КОНТЕЈНЕРИ СО ЧИПОВИ ШТО ЌЕ ПОКАЖУВААТ КОГА СЕ ПОЛНИ

Град Скопје ќе купува нови контејнери во кои ќе бидат вградени чипови за да покажуваат кога и колку се полни. Контејнерите ќе бидат со капацитет од 2. ...
„КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ ГО ПРЕЗЕМА ЧИСТЕЊЕТО И СОБИРАЊЕТО ЃУБРЕ ВО САРАЈ И МАТКА

„КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ ГО ПРЕЗЕМА ЧИСТЕЊЕТО И СОБИРАЊЕТО ЃУБРЕ ВО САРАЈ И МАТКА

Од први октомври ЈП „Комунална хигиена“ ќе го собира ѓубрето и ќе ги чисти општина Сарај и Матка. Станува збор за површина од 18.000 метри квадратни в ...
АДМИНИСТРАЦИЈАТА НА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ ГО ЧИСТЕШЕ ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

АДМИНИСТРАЦИЈАТА НА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ ГО ЧИСТЕШЕ ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

Администрацијата на ЈП „Комунална хигиена“ заедно со дел од вработените во јавните претпријатија на Град Скопке, ученици и извидници утрово го чистеа ...
СО ДРОН ЌЕ ВЕ ЛОВИМЕ И ЌЕ ВЕ КАЗНУВАМЕ СО 50 ЕВРА ЗА ФРЛАЊЕ ЃУБРЕ, ВЕЛИ ГЛАВНИОТ ИНСПЕКТОР ВО ГРАД СКОПЈЕ

СО ДРОН ЌЕ ВЕ ЛОВИМЕ И ЌЕ ВЕ КАЗНУВАМЕ СО 50 ЕВРА ЗА ФРЛАЊЕ ЃУБРЕ, ВЕЛИ ГЛАВНИОТ ИНСПЕКТОР ВО ГРАД СКОПЈЕ

Комуналните инспектори на Град Скопје и на скопските општини заедно ќе почнат акција за казнување на граѓаните кои фрлаат ѓубре низ градот. Новиот ...
ШИЛЕГОВ НАЈАВИ НОВИ КОНТЕЈНЕРИ И КАМИОНИ ЗА СОБИРАЊЕ ЃУБРЕ, СКОПЈЕ СЕГА ИМА САМО 26 ВОЗИЛА

ШИЛЕГОВ НАЈАВИ НОВИ КОНТЕЈНЕРИ И КАМИОНИ ЗА СОБИРАЊЕ ЃУБРЕ, СКОПЈЕ СЕГА ИМА САМО 26 ВОЗИЛА

Град Скопје годинава ќе купува нови контејнери и камиони за собирање на ѓубре, најави денеска градоначалникот Петре Шилегов. Во моментов ЈП „Комуна ...
ШИЛЕГОВ ГО РАЗРЕШИ ДОЧИ ОД „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“, АБДУСАМЕД ШАБАНИ НОВ ДИРЕКТОР

ШИЛЕГОВ ГО РАЗРЕШИ ДОЧИ ОД „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“, АБДУСАМЕД ШАБАНИ НОВ ДИРЕКТОР

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов го смени досегашниот директор на ЈП „Комунална хигиена“ Ракип Дочи и на негово место е поставен Абдусамед Шабани ...
1 2 3 436 / 36 НАПИСИ