Таг: конфискација на имот

НАГАЗНА МИНА

НАГАЗНА МИНА

Си го губиме времето со Бугарија. А од нив можеме да научиме само како да украдеме милијарда евра од пристапните фондови на ЕУ. ...
ВЛАДАТА ЌЕ ПРАВИ СТРАТЕГИЈА ЗА ФИНАНСИСКИ ИСТРАГИ И КОНФИСКАЦИЈА НА ИМОТ

ВЛАДАТА ЌЕ ПРАВИ СТРАТЕГИЈА ЗА ФИНАНСИСКИ ИСТРАГИ И КОНФИСКАЦИЈА НА ИМОТ

Владата денеска ја разгледа и усвои информацијата за потребата од изготвување стратегија за јакнење на капацитетите за водење финансиски истраги и кон ...
2 / 2 НАПИСИ