Таг: Костадин Ацевски

ПРАВДА ОД МАРС

ПРАВДА ОД МАРС

1 Јавниот интерес ќе го штитам само додека не го загрози мојот личен интерес. Тоа е мотото на граѓанскиот капитал во Македонија. Ќе се жалам дека држа ...
ПРАТЕНИКОТ ОД СДСМ КОСТАДИН АЦЕВСКИ ТВРДИ ДЕКА СОПРУГАТА ГО ПРИЈАВИЛА ВО ПОЛИЦИЈА ЗАТОА ШТО ДЕЦАТА ОДБРАЛЕ ДА ПРЕСПИЈАТ СО НЕГО, А НЕ СО НЕА

ПРАТЕНИКОТ ОД СДСМ КОСТАДИН АЦЕВСКИ ТВРДИ ДЕКА СОПРУГАТА ГО ПРИЈАВИЛА ВО ПОЛИЦИЈА ЗАТОА ШТО ДЕЦАТА ОДБРАЛЕ ДА ПРЕСПИЈАТ СО НЕГО, А НЕ СО НЕА

Пратеникот од СДСМ Костадин Ацевски денеска потврди дека сопругата, со која не биле во добри односи и живееле раздвоено подолго време, синоќа го прија ...
2 / 2 НАПИСИ