Таг: коцка

НА КЕЈОТ СТАВИВМЕ АСФАЛТ МЕСТО КОЦКА ОТИ САМО НА ТАКОВ МАТЕРИЈАЛ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВОЗАТ ТОЧАЦИ, ВЕЛАТ ОД „УЛИЦИ И ПАТИШТА“

НА КЕЈОТ СТАВИВМЕ АСФАЛТ МЕСТО КОЦКА ОТИ САМО НА ТАКОВ МАТЕРИЈАЛ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВОЗАТ ТОЧАЦИ, ВЕЛАТ ОД „УЛИЦИ И ПАТИШТА“

Асфалт ист како во Градскиот парк поставија Град Скопје и екипите на ЈП „Улици и патишта“ и на пешачката патека на кејот на Вардар кај мостот Обединет ...
БОГДАНОВИЌ ЈА ПРЕРЕДУВА ПРОПАДНАТАТА КОЦКА НА ЖЕРНОВСКИ КАЈ ЦРКВАТА СВЕТИ ЈОВАН

БОГДАНОВИЌ ЈА ПРЕРЕДУВА ПРОПАДНАТАТА КОЦКА НА ЖЕРНОВСКИ КАЈ ЦРКВАТА СВЕТИ ЈОВАН

Улицата Питу Гули која од црквата Свети Јован води кон Водно пак се реновира. Деновиве по налог на Општина Центар се санираат деловите на улицата каде ...
2 / 2 НАПИСИ